Rezervirali ste plovilo i osjećate uzbuđenje pred početak vašeg godišnjeg odmora. Prije nego što stignete, evo nekoliko stvari koje biste trebali znati kako bi vaš dolazak i check-in prošli što ugodnije i kako biste svoj odmor započeli na najbolji mogući način!

Image Title

PRIJE dolaska i check-ina…

Pošaljite nam svoj popis posade: važno je da nam ove podatke dostavite na vrijeme kako bismo mogli pripremiti plovilo za vas i vašu posadu. Vaš će vam agent poslati prazan popis posade ili poveznicu za popunjavanje obrasca. Ako popis posade ne zaprimimo prije vašeg datuma check-ina, to bi moglo odgoditi check-in. Ali ne brinite, razumijemo da su promjene posljednjem trenutku itekako moguće. Ukoliko se to dogodi, osoblje naše baze riješit će to na dan vašeg dolaska. Važno je da nam prije dolaska dostavite svoje podatke.

Pošaljite nam svoje dozvole za upravljanje brodicom i VHF dozvole: prije nego što dođete, moramo vidjeti vaše dozvole kako bismo potvrdili njihovu valjanost i osigurali da su prikladne za vrstu plovila koje iznajmljujete. Ovo je vrlo važno i pomoći će vam da izbjegnete nepotrebne probleme tijekom check-ina. Jedna osoba na brodu također mora imati i valjanu VHF dozvolu.

Zatražite raniji check-in: ako imate rani let ili želite obaviti check-in prije uobičajenih 17 sati, možete zatražiti raniji ukrcaj (13 sati).

Zatražite dodatnu opremu: ako uz najam plovila želite i dodatnu opremu poput SUP-a ili dodatnih jedra, obavezno iste zatražite PRIJE nego što stignete. To će pomoći da ukrcaj prođe glatko i osigurati da sve bude unaprijed dostupno i spremno.

Ukoliko dolazite autom: možete provjeriti postoji li osigurano parkiralište u sklopu objekta marine ili istražiti mogućnosti parkiranja koje su vam na raspolaganju.

Ukoliko dolazite avionom: možete unaprijed dogovoriti transfer preko svog agenta ili charter tvrtke. U protivnom, usluge taksija i autobusa dostupne su izravno u zračnoj luci.

NABAVKA NAMIRNICA: ukoliko ste zainteresirani, postoji mogućnost narudžbe putem interneta s dostavom izravno na vaše plovilo! 

Image Title

Po dolasku…

Molimo vas da u naš ured u charter bazi dođete na vrijeme za check-in te pripremite sljedeće:

Check-in procedura u charter bazi
Prije ukrcaja i isplovljavanja moramo se pobrinuti i za administrativni dio. Tijekom check-in procedure obavit ćemo sljedeće:

Nakon što ste sve ovo obavili, naše osoblje u bazi dovršit će svu potrebnu dokumentaciju i obavijestiti vas kada je vaše plovilo spremno za ukrcaj. Cijela vaša posada ne mora biti prisutna u ovom inicijalnom dijelu check-ina tako da ih možete poslati u nabavku namirnica ili mogu sjesti u kafić i odmoriti se.

Preuzimanje plovila s našim mornarom

Još samo malo i spremni ste za isplovljavanje! Posljednji korak u ovom procesu je preuzimanje plovila zajedno s mornarom kako biste bili sigurni da razumijete sve na plovilu i da je sva oprema u ispravnom stanju.

Check-in je sada gotov! Nakon što na plovilo donesete namirnice i priključi vam se ostatak vaše posade, vrijeme je da odvežete konope i započnete vašu jedriličarsku avanturu!

Želimo vam dobar vjetar, mirno more i nezaboravan odmor na našem prekrasnom Jadranu!

Zatražite ponudu