Yachting World Partnership


Tražite li jednostavniji pristup charter managementu? Model partnerstvo Yachting World Charter Management programa omogućuje vam uporabu plovila 4 tjedna, uključujući 2 tjedna u sezoni, dok se istodobno ne morate brinuti o broju rezervacija u charteru. Mi kao charter tvrtka brinemo o svim tekućim troškovima.

Model Yachting World Partnership namijenjen je onima koji ne žele osnovati tvrtku i aktivno sudjelovati u poslovanju plovila, odnosno onima koji ne žele imati nikakvih briga / obveza vezanih za plovilo.

S modelom partnerstvo našeg charter management programa na raspolaganju su vam 4 vlasnička tjedna po sezoni, dok istodobno nemate nikakvih briga oko plovila i njegovog poslovanja u charteru.

Ovim charter management modelom plovilo možete koristiti dok je u našoj charter floti, a vlasnikom postajete nakon 6 sezona chartera odnosno pet i pol godina. Nakon toga možete se uz našu brokersku podršku odlučiti za prodaju plovila te na taj način ostvariti povrat početne investicije, što znači da ste tijekom 6 charter sezona plovili besplatno.

Model partnerstvo omogućava vam bezbrižno uživanje u vašem plovilu tijekom svake sezone, a vlasnikom postajete nakon 6 charter sezona.

Ključne prednosti

  • nema potrebe za osnivanjem tvrtke
  • ne morate brinuti oko charter poslovanja vašeg plovila
  • visoki standardi održavanja osiguravaju najbolju vrijednost preprodaje vašeg plovila bez obzira na njegovu starost
  • posebni uvjeti kupnje vašeg plovila
  • jednostavna prodaja ili zamjena uz našu brokersku podršku

Odabir plovila

Model Yachting World Partnership omogućuje vam odabir plovila iz našeg izbora plovila koja su opremljena prema našoj specifikaciji. To obično uključuje maksimalan broj kabina i opcija koje su ključne za charter.

Možete birati između Hanse jedrilica duljine 45 stopa i više i svih modela Bali katamarana.


Vlasnički tjedni

Plovilo možete koristiti do 4 tjedna, uključujući 2 tjedna u sezoni. Kod korištenja vlasničkog tjedna vlasnik samo treba pokriti troškove pripreme plovila i lokalne poreze bez plaćanja naknade za najam. Samo nazovite i rezervirajte svoj odmor- mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.


Tko je vlasnik plovila?

Mi kao čarter tvrtka vlasnici smo plovila 6 sezona (pet i pol godina). Po isteku navedenog razdoblja vlasnik plovila postajete vi.


Financiranje

Investitor mora financirati 55% - 60% od kupoprodajne cijene plovila (ovisno o modelu), dok charter tvrtka plaća ostatak. Udio investitora ne može se financirati iz najma budući da investitor postaje vlasnik tek po isteku razdoblja od 5 i pol godina. Nakon 5 i pol godina u programu plovilo je u potpunosti isplaćeno i investitor postaje jedini vlasnik plovila.