Sealine Motorna Plovila

Sealine Motorna Plovila

O brendu

Igra svjetlosti, zraka i prostora zaštitni je znak svake motorne jahte Sealine. Kombinacija vrhunske udobnosti i performansi rezultat je spoja njemačke tehnologije Hanse Grupe i britanske tradicije koja se temelji na nasljeđu utemeljitelja Sealinea Toma Muraya.

Kvaliteta završne obrade na najvišoj je razini, nudeći brojne mogućnosti materijala i namještaja. Jedanaest modela, u rasponu od 33 do 53 stope, zadovoljit će sve vaše želje.

Posjetite službenu stranicu branda sealineyachts.hr

Svjetlo

Unutrašnjost salona s jako puno svijetla

Unutrašnjost salona s jako puno svijetla krase visoki panoramski prozori, prekrasno oblikovani i integrirani prozori trupa, vodeći u klasi po svojoj veličini.

Istraži

Prostor

Neusporedivi volumen u unutrašnjosti

Od ideje i početne skice do prvog broda u moru, svaka je motorna jahta Sealine razvijena kako bi se maksimalno iskoristio prostor.

Istraži

Udobnost

Kombinacija funkcionalnosti i dizajna

Kombinirajući funkcionalnost i dizajn, motorna jahta Sealine sadrži sve pogodnosti i opremu za uživanje na moru, bez obzira na to kamo ste se odlučili otploviti.

Istraži
Sealine Motorna Plovila Plovila u dolasku

Plovila u dolasku

Pogledaj plovila
Sealine Motorna Plovila Rabljena plovila

Rabljena plovila

Pogledaj plovila

Try & Buy

Otklonite svaku sumnju i isprobajte vaše novo potencijalno plovilo prije nego što se odlučite na kupnju.

Više informacija
Try & Buy

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit
sve