Započnimo s osnovama


Biti vlasnik plovila često se čini kao velika obveza, i to ne samo u financijskom smislu. Morate dogovoriti vez, redovito održavanje i preglede te pritom trošiti vrijeme pripremajući plovilo za odmor svaki put kadaga želite koristiti. Ako biste željeli posjedovati plovilo o kojem ne morate brinuti ili ako niste sigurni biste li ga mogli financirati, održavati ili jednostavno nemate vremena da ga koristite onoliko koliko biste željeli, naš Yachting World Charter Managament program je nešto o čemu biste svakako trebali razmisliti.

Yachting World Charter Management program uključuje čitavi niz usluga kojima mi preuzimamo brigu oko vašeg plovila i charter gostiju, vodeći računa o tome da vaše plovilo postigne maksimalni potencijal u ostvarivanju prihoda u charteru i zadrži što veću vrijednost tijekom godina. Ovaj je program osmišljen kako bi vam pružio najjednostavniji put do posjedovanja novog plovila tako što se kupnja plovila, održavanje i tekući troškovi financiraju iz chartera prihoda. Neki modeli charter management programa omogućavaju i ostvarenje profita te na taj način kupnju plovila pretvaraju u investiciju.

“Uzevši u obzir gore navedeno, charter management zaista je najlakši put do novog plovila koje će uvijek biti spremno za isplovljavanje, svaki put kada vi to poželite otići na odmor, a da ne morate brinuti o vezu, održavanju, osiguranju ili čišćenju.

Ekskluzivni smo i ovlašteni prodavatelj za plovila Bali, Hanse, Dehler, Sealine,  Ryck i Fjord i nagrađivana charter tvrtka sa sjedištem u Splitu i charter bazama u Marini Kaštela, ACI marini Dubrovnik i Marini Kornati u Biogradu na Moru, gdje održavamo i upravljamo flotom koja broji više od 120 plovila.

Vodit ćemo vas kroz cjelokupni proces kupnje plovila i pružiti vam svu potrebnu pravnu podršku i brigu oko dokumentacije, kao i pomoć kod osnivanja tvrtke.

Višestruke nagrade poput one za najboljeg ovlaštenog Hanse prodavatelja 2019., najbolju charter tvrtku 2017. te posebnog priznanja za najbolji sustav upravljanja kvalitetom u charteru 2018., dokaz su naše kvalitete, a što su voljni potvrditi i naši klijenti iz charter management programa koje možete kontaktirati za referencu.

Kod nas ćete po pitanju charter managementa dobiti cjelokupnu uslugu na jednom mjestu.


Ključne prednosti charter managementa

  • vlasništvo bez brige o održavanju i smještaju plovila
  • mogućnost nižeg početnog ulaganja
  • pokriveni su svi troškovi koji proizlaze iz vlasništva plovila
  • vaše je plovilo uvijek spremno za odmor
  • visoki standardi održavanja jamče najvišu prodajnu vrijednost vašeg plovila
  • posebni uvjeti kupnje za vaše plovilo
  • jednostavna prodaja plovila ili zamjena za novo plovilo uz našu brokersku podršku

Hrvatska obala zasigurno će postati vaša omiljena destinacija

Nakon što se uključite u naš Yachting World Charter Management program, vaše će plovilo biti smješteno u jednoj od naše tri baze na hrvatskoj obali.

Hrvatska obala je jedinstvena i čini je 1185 otoka i otočića s pregršt zanimljivih mjesta koja tek trebate otkriti. Antički gradovi, mirne uvale s kristalno čistim morem u kojima možete plivati ili,pak, živopisni ili moderni gradovi… Hrvatska ima sve!

Prekrasna priroda, dugi lanac krševitih otoka duž gotovo planinske obale, izobilje skrivenih sidrišta i stabilna klima čine Hrvatsku nautičkim rajem sa savršenim uvjetima plovidbe. Za sve one koji traže privatnost ili preferiraju netaknutu prirodu, Hrvatska nudi divlju mediteransku ljepotu, tople boje s prekrasnom bujnom i mirisnom vegetacijom, na čijoj se obali izmjenjuju litice i špilje, stjenovite uvale, fine šljunčane plaže i veličanstvene uvale. Putovanje u Hrvatsku brzo je i jednostavno: u roku 2 sata zrakoplovom do nje možete doći iz gotovo bilo kojeg kutka Europe.


Možete birati između različitih modela našeg charter management programa

Različiti modeli našeg charter management programa donose različite prednosti. Više informacija o modelima naći ćete na poveznicama i otkriti koji vam model najviše odgovara.