Hanse Yachts

Hanse Yachts

O brendu

Hanse jedrilice dolaze iz inovativnog brodogradilišta koje proizvodi brze i udobne jedrilice. Njihova inovativna rješenja i kvaliteta izrade izdvajaju ih od konkurencije, dok se njihov fast cruising i easy sailing koncept pokazao kao dobitna kombinacija. Iako je jedan od najvećih graditelja serijskih jedrilica u Europi, Hanse uvijek postavlja nove trendove i kombinira tradiciju vrhunske izrade s modernim tehnikama i materijalima.

Čitav raspon Hanse jedrilica, od 31 do 68 stopa, dizajnirao je Judel / vrolijk & co, vodeći svjetski dizajnerski studio, zaslužan za obranu naslova America's Cupa s jedrilicom Alinghi.

Posjetite službenu stranicu branda Hanse Yachts hanseyachts.hr

Fast Cruising

Brzo jedrenje u svim uvjetima

Hanse jedrilice, čiji je dizajn osmislio studio judel / vrolijk & co, proizlaze iz njihovog iskustva iz America's Cupa koje su primijenili na serijsku proizvodnju jedrilica. Sam oblik trupa razvijen je s naglaskom na performanse i udobnost, uzimajući u obzir najnovije rezultate istraživanja na polju hidrodinamike.

Istraži

Easy Sailing

Idealan za manje posade ili samostalno jedrenje

Jedrenje na Hanse jedrilicama iznimno je jednostavno zahvaljujući samopreletnom floku i rasporedu koji dovodi sve podizače, škote i sve ostale kontrole jedara do vitla koja se nalaze uz kormilarska mjesta. Zapravo su sve Hanse jedrilice dizajnirane tako da na njima vrlo jednostavno može jedriti mala posada, pa čak i samo jedna osoba

Istraži

Individual customization

Jedinstvena kreacija

Širok izbor rasporeda, opcija, tkanina, namještaja, drva i podnih obloga čini vašu Hanse jedrilicu jedinstvenom kreacijom. Također možete odabrati boju trupa u sivoj boji ako se odlučite za gelcoat opciju, dok su kod obojenog trupa opcije gotovo neograničene u metalik i nemetalnim bojama.

Istraži

Innovative Design

Inovativna i praktična rješenja

Hanse uvijek nastoji biti vodeći na tržištu s inovativnim i praktičnim rješenjima koja život na brodu čine ugodnim, sigurnim i jednostavnim. Evo samo nekoliko očitih primjera inovativnog dizajna koji Hanse jedrilice čini tako posebnim. Svi konopi skriveni su na palubi, a sva vitla i štoperi premješteni su u stražnji dio kokpita, što olakšava korištenje cijele palube za opuštanje dok jedrite.

Istraži
Hanse Yachts Plovila u dolasku

Plovila u dolasku

Pogledaj plovila
Hanse Yachts Rabljena plovila

Rabljena plovila

Pogledaj plovila

Try & Buy

Otklonite svaku sumnju i isprobajte vaše novo potencijalno plovilo prije nego što se odlučite na kupnju.

Više informacija
Try & Buy

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit
sve