Opcija Try & buy


Otklonite svaku sumnju i isprobajte vaše novo potencijalno plovilo prije nego što se odlučite na kupnju.

Kupnja plovila nije nimalo laka odluka. Vrlo često jedini način da u potpunosti doživite vaše novo potencijalno plovilo jest da ga isprobate te se tako upoznate sa svim detaljima koji će vam pomoći u vašoj odluci oko kupnje plovila.

Ako razmišljate o charter management programu, također je važno da steknete dojam o našoj charter bazi, osoblju i općim uslugama koje nudi naša tvrtka te da istražite destinaciju koju ste odabrali kao matičnu luku za vaše novo plovilo.

Nakon što ste proveli tjedan dana na plovilu, s našim prodajnim timom možete podijeliti dojmove i dobiti odgovore na mnoga pitanja.


Kako sve funkcionira?

Nakon što ste s našim prodajnim timom unaprijed dogovorili opciju Isprobaj i kupi, tjedan dana najma plovila platit ćete kako je i uobičajeno za charter. Ukoliko se odlučite na kupnju, trošak najma odbija se od konačne nabavne cijene plovila. Nudimo vam cjelokupni asortiman Bali katamarana i Hanse jedrilica na kojima možete isploviti iz jedne od naše tri baze u Hrvatskoj, smještenima u Biogradu na moru, Kaštelima ili Dubrovniku.

*Ova opcija uključuje jedan tjedan najma plovila i ograničena je na flotu Croatia Yachtinga.