Prodaja plovila
Istraži

Prodaja plovila

Croatia Yachting

Yachting at it's Best

Od samog početka naša je misija svakom klijentu pružiti yachting at it best u skladu s individualnim željama.

Vođeni sveobuhvatnim pristupom kupcu, uz naše iskustvo i znanje, pružit ćemo vam podršku na vašem putu do novog plovila kako biste pronašli plovilo koje savršeno odgovara vašim potrebama.

Na jednom od najkonkurentnijih tržišta plovila na svijetu uspjeli smo se pozicionirati kao jedna od vodećih tvrtki, budući da se naš uspjeh temelji na čvrstim temeljima: skrbi o klijentima i vjerodostojnosti.

Pružamo podršku u svim segmentima:

  • odabir odgovarajućeg brenda i modela
  • odabir potrebne opreme u skladu s vašim željama
  • odabir matične luke i odredišta iz snova za vaše novo plovilo
  • pronalaženje odgovarajuće vrste vlasništva, bilo da je riječ o privatnom vlasništvu ili sudjelovanju u jednom od naših charter management programa
  • održavanje vašeg plovila i postupanje u slučaju jamstvenih zahtjeva, za što su zaduženi naš stručni postprodajni i servisni tim koji će vaše plovilo održavati u savršenoj formi, a vi kao vlasnik možete bezbrižno uživati u njegovom korištenju
  • kad odlučite da je vrijeme za promjenu, naš će prodajni tim pronaći najbolje rješenje za zamjenu ili pronalazak novog vlasnika vašeg plovila

Brojke

350+ više od 300+ isporučenih plovila
2019 Hanse ovlašteni prodavatelj za godinu 2019.
65+ više od 60 zaljubljenika u jedrenje i profesionalaca dio su našega tima
20+ 19+ godina iskustva
6 6 brendova, čiji smo ekskluzivni zastupnici, i više od 40 modela plovila

Ovlašteni prodavatelj za

Vodeće svjetske brendove

Hanse i Dehler jedrilice, Bali katamarani, kao i motorni brodovi Sealine i Fjord, brendovi su čiji smo ponosni ovlašteni prodavatelji. U skladu s našim ciljem da svakom našem klijentu ponudimo yachting at its best, ovi inovativni brendovi mijenjaju pravila i postavljaju trendove u svojoj niši.

Try & Buy

Otklonite svaku sumnju i isprobajte vaše novo potencijalno plovilo prije nego što se odlučite na kupnju.

Više informacija
Try & Buy

Upoznajte naše prodajne savjetnike

Uštedite vrijeme i novac i obratite se našim iskusnim i stručnim prodajnim savjetnicima koji će vam pomoći da postanete vlasnik novog plovila.

Upoznajte naš prodajni tim
Upoznajte naše prodajne savjetnike

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit
sve