Bali Katamarani

Bali Katamarani

O brendu

Bali katamarane razvijaju i dizajniraju Olivier Poncin i njegov tim u francuskom brodogradilištu Catana. Više od 30 godina iskustva stečenog kroz gradnju jednih od najpoznatijih Bluewater katamarana utkano je u stvaranje zaista novog i inovativnog koncepta.

Naglašavajući osjećaj iznimnog životnog prostora na moru, bez kompromisa po pitanju performansi ili sigurnosti, koncept otvorenog prostora dašak je svježine i jedinstveno rješenje na tržištu. Bali Katamarani dolaze u širokom rasponu od 40 do 54 stope, a krase ih sljedeće značajke po kojima se Bali izdvaja iz konkurencije.

Posjetite službenu stranicu branda  bali-catamarans.hr

Čvrsti prednji kokpit

Čvrsti prednji kokpit

Više korisnog prostora i dodatna dimenzija udobnosti. Svi Bali modeli imaju čvrsti prednji kokpit s brojnim mogućnostima sjedenja, sklopivim stolovima i velikim sunčalištem.

Istraži

Otvaranje / uvlačenje prednjih prozora

Otvaranje / uvlačenje prednjih prozora

Prednji prozor u salonu koji se može otvoriti vodeći je u klasi po veličini i funkcionalnosti te omogućuje jednostavnu komunikaciju između kuhinje / salona i prednjeg kokpita.

Istraži

Podizna vrata salona

Podizna vrata salona

Na ovaj način dobivate ponajbolje iz oba svijeta: ukoliko su vremenski uvjeti loši, samo zatvorite vrata salona i prozore i možete uživati u vrlo zaštićenom i udobnom dnevnom boravku s prekrasnim panoramskim pogledom na okolicu.

Istraži

Autonomija, udobnost i kvaliteta života

Maksimalna autonomija, udobnost i kvaliteta života

Svi modeli imaju najveće spremnike za vodu i gorivo u svojoj klasi. Veliki akumulatori, kao i veličina hladnjaka i zamrzivača, doista su nenadmašni.

Istraži

Fleksibilnost odabira

Fleksibilnost odabira

Svi modeli dostupni su u prostranoj i luksuznoj vlasničkoj verziji s tri kabine.

Istraži

Nenadmašno flybridge iskustvo

Nenadmašno flybridge iskustvo

Obilje mogućnosti sjedenja, uklonjivi stolovi i savršeno sunčalište brinu za udobnost i jednostavnost upotrebe Bali katamarana.

Istraži
Bali Katamarani Plovila u dolasku

Plovila u dolasku

Pogledaj plovila
Bali Katamarani Rabljena plovila

Rabljena plovila

Pogledaj plovila

Try & Buy

Otklonite svaku sumnju i isprobajte vaše novo potencijalno plovilo prije nego što se odlučite na kupnju.

Više informacija
Try & Buy

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit
sve