Dehler

Dehler

O brendu

Doživite originalni performance cruiser jer je Dehler prvi brend koji je osmislio taj koncept. Nijedna druga jedrilica nije uspjela tako besprijekorno premostiti jaz između sportskog jedrenja izraženih performansi, elegantne estetike i udobnosti. Još od svog osnutka 1963. godine, ovo je brodogradilište slijedilo svoj inovativni put i može se pohvaliti brojnim nagradama i pobjedama na velikim regatama, dok su istodobno sve značajke dizajna Dehler jedrilica dokaz kreativnosti njihovih dizajnera.

jedrilice grade strastveni jedriličari za strastvene jedriličare uz najvišu kvalitetu izrade i preciznosti koje su uvijek bile obilježje pečata kvalitete "Made in Germany".

Proceed With Speed

Užitak je osjetiti snagu plovila

Performanse su jedna od najvažnijih karakteristika Dehler jedrilica i doista je užitak osjetiti snagu plovila koja velikom brzinom presijeca valove.

Istraži

Smart Perfection

Savršeno plovilo je brzo, sigurno i lijepo

Savršeno plovilo je brzo, sigurno i lijepo. Njegove bi značajke trebale ispunjavati sve ono što bi jedan jedriličar mogao poželjeti, a njegov dizajn predstavljati savršen spoj funkcionalnosti i besprijekorne izrade, sve do najsitnijeg detalja.

Istraži

Njemačka tehnologija

Dehler opravdava vrijednosti koje su oznaku "Made in Germany" pretvorile u pečat kvalitete kakav poznajemo danas.

Istraži
Dehler Plovila u dolasku

Plovila u dolasku

Pogledaj plovila
Dehler Rabljena plovila

Rabljena plovila

Pogledaj plovila

Try & Buy

Otklonite svaku sumnju i isprobajte vaše novo potencijalno plovilo prije nego što se odlučite na kupnju.

Više informacija
Try & Buy

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit
sve