Naša priča

2004

OSNIVANJE TVRTKE

2006

OSNIVANJE CHARTER FLOTE

PRVO PLOVILO BILO JE ELAN 434 NIMFA

2010

DO 2010: 10,000 GOSTIJU

OTVARANJE CHARTER BAZE U DUBROVNIKU

2012

OVLAŠTENI PRODAVATELJ ZA HANSE JEDRILICE

VIŠE OD 25 PLOVILA U VLASTITOJ FLOTI

2014

 OVLAŠTENI PRODAVATELJ ZA DEHLER

2016

OVLAŠTENI PRODAVATELJ ZA BALI KATAMARANE , MOTORNE BRODOVE FJORD i LUKSUZNE JAHTE SEALINE

OTVARANJE CHARTER BAZE U BIOGRADU

VIŠE OD 50 PLOVILA U VLASTITOJ FLOTI

TURISTIČKI CVIJET – NOMINACIJA U KATEGORIJI NAJBOLJA CHARTER TVRTKA U HRVATSKOJ
nagrada Hrvatske gospodarske komore

2017

TURISTIČKI CVIJET - PRVO MJESTO U KATEGORIJI NAJBOLJA CHARTER TVRTKA U HRVATSKOJ
nagrada Hrvatske gospodarske komore

2018

PRVI PUTA VIŠE OD 10.000 GOSTIJU U JEDNOJ GODINI

TURISTIČKI CVIJET - POSEBNO PRIZNANJE ZA RAZVOJ SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM
– od Hrvatske gospodarske komore

2019

NAJBOLJI HANSE OVLAŠTENI PRODAVATELJ ZA 2019. GODINU

PORAST FLOTE ZA 24%

VIŠE OD 100 PLOVILA U NAŠOJ FLOTI I NASTAVLJAMO RASTI

2020

POKRETANJE NOVE AGENCIJSKE WEB-STRANICE

2021

OBJAVA NOVE KORPORATIVNE WEB-STRANICE

OVLAŠTENI ZASTUPNIK ZA RYCK YACHTS

2022

OTVARANJE CHARTER BAZE U ŠIBENIKU

TURISTIČKI CVIJET – NAGRADA U KATEGORIJI NAJBOLJA CHARTER TVRTKA U HRVATSKOJ U 2022.
nagrada Hrvatske gospodarske komore

2023

DANI HRVATSKOG TURIZMA 2023. - POBJEDNIK U KATEGORIJI "NAJBOLJI U NAUTIČKOM TURIZMU"

VIŠE OD 160 BRODOVA U NAŠOJ FLOTI

Preuzmite Profil Kompanije

Nagrađivana nautička tvrtka

Ponosni smo što smo jedna od vodećih hrvatskih nautičkih tvrtki sa sjedištem u Splitu i pet ureda duž dalmatinske obale: Marina Kaštela, ACI Marina Dubrovnik, Marina Baotić Trogir- Seget, D- Marin Mandalina u Šibeniku i Marina Kornati u Biogradu.

Od osnivanja 2004. godine, naporno radimo na tome da ostanemo jedna od vodećih hrvatskih nautičkih tvrtki.

Naš trud prepoznala je i Hrvatska gospodarska komora, nagradivši nas četiri puta: 2023., 2022. i 2017. godine kao najbolju charter tvrtku u Hrvatskoj te 2018. godine kada nam je dodijeljeno Posebno priznanje za razvoj i primjenu sustava upravljanja kvalitetom.

Više od 130.000 zadovoljnih charter klijenata jasan su dokaz našeg zalaganja i strasti prema nautici. S ponosom možemo reći da imamo najveću flotu Hanse jedrilica na svijetu, od Hanse 315 do Hanse 675, dok smo ujedno i jedina charter tvrtka koja nudi cjelokupni asortiman Bali katamarana, od Bali CATSMARTA do Bali 5.4. Posebnu pozornost posvećujemo besprijekornoj čistoći, održavanju plovila i tehničkim performansama naše flote kako bismo vam u svakom trenutku mogli ponuditi vrhunsku kvalitetu i bezbrižno jedrenje.

Osim vlastite flote s više od 160 plovila, na našoj platformi za rezervacije u stvarnom vremenu, u mogućnosti smo vam ponuditi više od 3.000 plovila za najam smještenih na najuzbudljivijim lokacijama diljem jadranske obale.

Putovanje na novo odredište sa sobom donosi i pregršt pitanja i zato je naše lokalno iskustvo od neprocjenjive važnosti. Poznajemo svaki kutak, svaki skriveni zaljev, brojne lokalne restorane. Naše osoblje pobrinut će se da vaš odmor protekne glatko i besprijekorno.

Ovlašteni smo prodavatelj za plovila Hanse, Dehler, Sealine i Fjord, koji su dio Hanse Grupe, te za Bali katamarane, koji su dio Catana Grupe. No mi ne samo da prodajemo ove brendove nego ih i ponosno predstavljamo. Svakom kupcu nudimo vrhunsko iskustvo posjedovanja plovila, bilo kao privatnom vlasniku ili kao investitoru i članu našeg charter management programa.

Naš prepoznati Yachting World Charter Management program mnogim je našim međunarodnim klijentima omogućio da postanu bezbrižni vlasnici plovila. Vodimo brigu o održavanju i servisu, kao i o svim ostalim aspektima, neophodnima za uspješno vođenje čarter poslovanja. Pružamo podršku od samog početka procesa kupnje plovila i uz vas smo na svakom koraku, ostajući vjerni našem sveobuhvatnom pristupu klijentu. Vodimo račun da vaše plovilo ostane u izvrsnom stanju, a naši profesionalno obučeni servisni tim neprestano provjerava stanje plovila i njihovu opremu. Vaše plovilo i svi njegovi dijelovi prolaze redovite servise, održavanje i temeljite preglede tijekom cijele godine, a sve to odražava se na opće stanje plovila. Svi poslovi servisiranja i održavanja izvode se s vrhunskim rezervnim dijelovima, što osigurava da sve funkcionira kako treba.

Bez obzira na to želite li od nas unajmiti plovilo ili postati vlasnikom plovila, veselimo se što ćete biti naš klijent!

croatiy yachting image

Trebate pomoć?

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i naši će stručnjaci rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošalji upit
sve