U duhu proslave blagdana, tim Croatia Yachtinga iskoristio je svečani prosinac kako bi se ujedinio i obilježio godinu s radošću i zajedništvom. Tijekom nezaboravne večeri obogaćene živom glazbom, cijeli tim je zaslužio odmor te imao priliku ponovno se povezati nakon dinamične godine.

Kao sastavni dio ovog slavlja, voditelji timova posvetili su vrijeme prepoznavanju iznimnih doprinosa članova tima prije samih blagdana. Nagrade su bile dodijeljene po različitim sektorima, uključujući charter baze, računovodstvo i financije, servis, najam te marketing i prodaju. Voditelji timova su s pažnjom birale pojedince koji su se istaknuli, neovisno o tome koliko dugo su članovi CY tima, izražavajući im zahvalnost za njihovu posvećenost i trud.

Jedna od posebnih nagrada bila je vaučer u vrijednosti od 1000 € za odmor, pružajući dobitnicima slobodu odabira destinacije po vlastitom ukusu. Ova inicijativa ima cilj poticanje napretka i motivacije unutar tima. Vođe timova, ovim su putem, iskazali iskrenu zahvalnost za svakodnevni trud članova CY tima.Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit suspendisse dolor mi!

U zanimljivom preokretu, tim se odlučio zamijeniti uloge i postati gosti vlastitih usluga, koje dosljedno i predano nude svojim klijentiima. Nagrada nije samo simbol priznanja, već i zasluženi odmor za dobitnike. Svaki član tima ima ključnu ulogu u Croatia Yachtingu, te smo upravo kroz tu kroz sinergiju napora stekli poziciju jedne od vodećih charter tvrtki u Hrvatskoj.

Neka sezona 2024. bude još uspješnija!