Ovo proljeće obilježit će dugo očekivani dolazak najnovijeg  Hanse modela, Hanse 590, nastalog kao nastavak uspješne suradnje s renomiranim dizajnerskim timom Berret-Racoupeau. Kao simbol najsuvremenije inovacije i brodogradnje, ovaj brod predstavlja revoluciju u iskustvu jedrenja. 

Hanse 590.png
Hanse 590

Izrađen prema potrebama samostalnih jedriličara, Hanse 590 nudi neusporedivu praktičnost i kontrolu. Svi konopi su povoljno smješteni na stražnjim vitlima, što omogućava navigaciju i upravljanje broda bez napora. Dostupne su različite opcije dizajna, osiguravajući da je svaki centimetar unutrašnjosti broda prilagođen savršenstvu. Od iznimno prostrane vlasničke kabine do pažljivo izrađenih životnih prostora, svaki detalj odiše sofisticiranošću i udobnošću. 

Na palubi, Hanse 590 se ponosi pažljivo osmišljenim kokpitom koji prioritet daje prostoru i slobodi kretanja. Velika širina broda pruža obilje prostora za druženje i opuštanje. S kormilima smještenima na krmi, kokpit se pretvara u prostrano društveno središte, idealno za druženja ili uživanje u spokoju otvorenog mora. 

Hanse 590 predstavlja vrhunac inovacije i dizajna u svijetu jedrenja. S neusporedivim spojem performansi, udobnosti i praktičnosti, ovaj model postavlja novi standard za jedrilice. Bilo da plovite sami ili u društvu, Hanse 590 obećava nezaboravno iskustvo na vodi, redefinirajući granice izvrsnosti u jedrenju. 

Ako želite više informacija o ovom izvanrednom modelu, slobodno nas kontaktirajte.