Najveći pomorski sajam u Europi, Boot Düsseldorf, održan od 20. do 28. siječnja 2024., pružio je uzbudljivo iskustvo posjetiteljima i ljubiteljima jedrenja i vodenih sportova. Devetodnevna izložba omogućila je entuzijastima i stručnjacima pogled u svijet nautike. 

Ovogodišnji Boot Düsseldorf dobio je mnoštvo pozitivnih osvrta. Sajam se prostirao na 220 tisuća četvornih metara unutarnjeg prostora raspoređenih u 16 paviljona i 19 zona. Pomorske izložbe uključivale su 1500 izlagača iz 69 zemalja i otprilike 1100 izloženih brodova i jahti. 

Izvršni direktor i predsjednik Messe Düsseldorfa Wolfram Diener izrazio je zadovoljstvo, pozdravljajući više od 214.000 posjetitelja iz 120 zemalja. Boot Düsseldorf zadržao je izvrsnu međunarodnu reputaciju, privukavši više poslovnih posjetitelja i međunarodnih kupaca. Isto tako, odlikuje se jedinim sajmom vodenih sportova koji privlači sudionike sa svih kontinenata. 

Važno je naglasiti da je rekordan broj članova CY tima, uključujući predstavnike marketinga, rezervacija, prodaje i tehničkih odjela, aktivno sudjelovao na ovogodišnjem događaju. Prisutnost CY tima na događaju prostirala se kroz više dvorana, uključujući dvoranu 13, gdje je bio naš službeni CY štand, te dvorane 1, 4 i 15, gdje su članovi Hanse grupe, uključujući Fjord, Sealine i, naravno, Hanse izložili svoje najnovije modele. Štandovi tvrtke Hanse bili su vrhunac sajma, privlačeći više od 10.000 posjetitelja. 

Osnovan 1963. godine, brend Dehler proslavio je svoj 60. rođendan pod sloganom "60 godina Dehlera". Srećom, proslava se nije zaustavila ondje, jer je tim Croatia Yachtinga dobio priznanje za jedan od tri najbolja Hanse prodajna mjesta na svjetskoj razini. 

Nakon što smo 2023. godinu obilježili nagradom za najbolju tvrtku u nautičkom turizmu u Hrvatskoj, ovo prestižno priznanje dodijeljeno na sajmu potvrđuje naš napredak i duboko rezonira s našim temeljnim vrijednostima sadržanim u motu "Jedrenje u najboljem izdanju." Više od obične fraze, simbolizira našu predanost pružanju neusporedivog iskustva u jedrenju.  

Izražavamo iskrenu zahvalnost našim cijenjenim kolegama, čiji je neumorni trud bio pokretačka snaga ovog prestižnog priznanja. Kroz naše zajedničke napore, još jednom smo dokazali naš položaj kao jednih od najboljih unutar svijeta nautike. 

Hvala vam što ste nam se pridružili na ovogodišnjem Boot Düsseldorfu! 

Zatražite ponudu