Umorni ste od od provođenja sati u kupovini i pakiranju hrane za vašu plovidbu? Želite li svoju avanturu jedrenja učiniti lakom i bez stresa? Naš Start Sailing Food Box je tu kako bi vam olakšao život i usrećio okusne pupoljke, tako da se možete usredotočiti na ono što je doista važno - istraživanje otvorenih mora.

Standard i Premium

fresh-salad-with-turkey-eggs-vegetables (1).jpg
aša Start Sailing Food Box dolazi u dvije verzije: Standard i Premium koje dolaze sa svime što vam je potrebno

Razumijemo da kuhanje na jedrilici ili pakiranje zalogaja s broda za vaše putovanje može biti dugotrajno i stresno. Zato smo mi tu da vam pružimo sve što vam je potrebno za putovanje bez stresa. Naša Start Sailing Food Box dolazi u dvije verzije: Standard i Premium koje dolaze sa svime što vam je potrebno, uključujući popis hrane za jedrenje, kako bi vaš trbuh bio pun i kako biste bili puni energijom.

Naša standardna verzija nudi sve što vam je potrebno za udobno jedrenje, uključujući svježe voće i povrće, kruh, jaja, mlijeko, vodu i još mnogo toga. Za one koji traže luksuznije iskustvo, naša Premium verzija ima širi gurmanski izbor koji uključuje proizvode poput lososa, grčkog jogurta, finog vina i sira trapista.

Naša ponuda jahti dostupna je za svaki brod u našoj floti u sljedećim marinama: ACI marina Dubrovnik, Marina Kaštela, Marina Baotić, Marina Mandalina i Marina Kornati.

Kako naručiti Yacht Provisioning?

Naručivanje je jednostavno - samo  odaberite svoj Food Box, kontaktirajte naš tim, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo i dostaviti namirnice za jahtu izravno na vaš brod, tako da možete bez stresa uživati ​​u plovidbi i jelu na brodu. Samo se pobrinite da naručite najmanje 7 dana prije datuma najma kako bismo mogli imati sve spremno za vas!

Stoga, ne dopustite da opskrba bude stresan zadatak na vašoj plovidbenoj avanturi i naručite svoju Start Sailing Food Box već danas! Vjerujte nam, vaši okusni pupoljci će vam biti zahvalni.

Sretan put!