Croatia Yachting s ponosom objavljuje da će prisustvovati na boot Dusseldorf-u,  vodećem svjetskom sajamu nautike koji se održava od 21. do 29. siječnja 2023. godine.  Ne samo da je ovo izvrsna prilika da predstavimo usluge naše tvrtke već je to i jedinstvena prilika da upoznate naše stručnjake  i učite od njih kako bi bili još bolji u 2023. godini. 

Buking tim Croatia Yachting-a će biti na štandu 13b33, spremni da odgovore na sva pitanja o floti i vašem nadolazećem charteru sa željom da istaknu zašto je Hrvatska jedna od najpopularnijih charter destinacija te dokažu zašto je Croatia Yachting proglašena najboljom charter tvrtkom u 2022. godini. Dogovorite svoj sastanak s našim buking agentima na vrijeme putem email-a: booking@croatia-yachting.hrili putem telefona +385 21 332 332. 

Ako ste zainteresirani za kupnju broda naš prodajni tim će nazočiti sajmu od 22. do 28. siječnja na korporativnom Croatia Yachting štandu 13B33 – hala 13  Ili na Bali štandu (15B44 – hala 15) gdje možete vidjeti izložen novi model Bali 4.4.  Za ovogodišnji Dusseldorf sajam Croatia Yachting je pripremila široku ponudu novonaručenih brodova  nekoliko brandova našeg charter management programa u Hrvatskoj. Postanite vlasnikom broda s minimalnim iznosom pologa i uživajte u prednostima bezbrižnog vlasništva s visokim povratom. 

Pregledajte našu posebnu sajamsku ponudu: 

Zakažite svoj sastanak s našim prodajnim predstavnicima na vrijeme I istražite pogodnosti našeg charter management programama. 

Otkrijte jednu od najlijepših charter destinacija i upoznajte nas na vodećem svjetskom sajmu nautike. 

Vidimo se u Dusseldorfu!

Zatražite ponudu