Oduševljeni smo što možemo s vama podijeliti naše nedavno sudjelovanje naStudent & Yachting Open Dayu koji se održao 24. ožujka. Bila je to izvrsna prilika za nas da upoznamo i komuniciramo s ambicioznim studentima zainteresiranima za izgradnju karijere u čarter industriji.

Tijekom ovog događaja pružili smo vrijedan uvid u rastuću čarter industriju i istaknuli potencijalne prednosti karijere u ovom području. Prikazali smo mogućnosti koje su dostupne studentima i pokazali kako im možemo pomoći da postignu svoje ciljeve.

U sklopu događanja s velikim smo zadovoljstvom sponzorirali deset najsretnijih učenika koji su sudjelovali na drugoj humanitarnoj regati hrvatskih skipera održanoj 25. ožujka.Osigurali smo jedan od naših najpopularnijih brodova, Hanse 460, kako bismo im pružili iskustvo jedrenja iz prve ruke. Naše sudjelovanje u takvim događajima pomaže nam da se povežemo sa strastvenim studentima i pružimo im potrebne smjernice i podršku da uspiju u svojim karijerama.

Veselimo se što ćemo u budućnosti biti dio više ovakvih događaja i pomoći većem broju studenata da otkriju ljepotu jedrenja i potencijal karijere u čarter industriji.

Zatražite ponudu