U Marini Baotić, Segetu Donjem, od 18. do 21. travnja, održat će se prvi Dalmatia Boat Show. Od velike je važnosti što će se ovako zanimljiv nautički sajam održati na ovom dijelu Jadrana, u vrhunskoj marini koja će na nekoliko dana postati mjesto na kojem se susreću najnoviji nautički trendovi i inovacije iz cijelog svijeta.

Ova inovativna manifestacija predstavlja početak charter sezone te je izuzetna prilika za sve zaljubljenike u more i plovidbu da istraže najnovije ponude i tehnološke trendove u svijetu nautike. Sajam će biti domaćin brojnim domaćim i inozemnim izlagačima koji će predstaviti svoje najnovije proizvode i usluge. Posjetitelje očekuje više od 200 izloženih plovila i preko 100 izlagača, što ga čini jednim od najznačajnijih događaja nautičke industrije u regiji. Uz to, pripremljen je i uzbudljiv program zabave koji nikako ne smijete propustiti.

Croatia Yachting će se pridružiti sajmu i predstaviti širok spektar plovila, uključujući jedrilice, katamarane i motorne brodove s potpisom brendova Hanse, Sealine, Fjord, Ryck i Bali. Naši prodajni savjetnici bit će dostupni tijekom cijelog događaja kako bi pružili savjete i odgovorili na sva vaša pitanja. Ne propustite priliku da posjetite ovaj jedinstveni događaj i budete među prvima koji će istražiti najnovije ponude i tehnološke inovacije u nautičkoj industriji.

Pridružite nam se i na sastanku tijekom trajanja sajma i zakažite svoj sastanak.

Veselimo se što ćemo se imati priliku družiti na Dalmatia Boat Show-u i vjerujemo da će ovaj događaj postati tradicija kako bi Dalmacija postala još više prepoznatljiva kao privlačna jedriličarska destinacija koja je uvijek u trendu s novitetima nautičke industrije.