Dok se pripremamo za novu charter sezonu, uzbuđeni smo što možemo s vama podijeliti neke novosti.

S novom sezonom pred vratima, cijeli naš tim priprema našu flotu za vašu nezaboravnu hrvatsku morsku avanturu. S obzirom na to da se brodovi pažljivo čiste i servisiraju, a članovi posade spremaju pružiti odličnu uslugu, ponosni smo što smo po drugi put dobili priznanje prestižnom nagradom Turistički cvijet za našu predanost izvrsnosti u turističkoj industriji.

Oduševljeni smo što vas možemo obavijestiti da su najnovije jahte izgrađene 2023. spremne za novu charter sezonu, već isporučene iu svom prirodnom stanovniku – u moru u naših pet charter baza.

Pripremite se za isplovljavanje na našim najnovijim dodacima u floti, uključujući Fjord 44, Hanse 508, Hanse 388 i Ryck 280. A za samo nekoliko kratkih tjedana, poželjet ćemo dobrodošlicu SEALINE C335V i Bali 4.2 u našu obitelj plovila . Uključujući ove, tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci dolazit će više brodova, spremnih za rezervaciju. Bali Catspace-Jenny stiže početkom svibnja i Bali Catspace Toma sredinom travnja. Do kraja svibnja će im se pridružiti i HANSE 460 Salacia Owner's .

Uz našu novu flotu, nagrađivanu uslugu i ljepotu Hrvatske koja oduzima dah, nema boljeg vremena da počnete planirati svoj ljetni bijeg iz snova.

Pa što čekaš? Kontaktiraj nas još danas putem maila booking@croatia.yachting.hr ili telefona +385 21 332 332 kako biste rezervirali svoju omiljenu jahtu i pripremili se za nezaboravnu avanturu.

Zatražite ponudu