Croatia Yachting srdačno vas poziva na ovogodišnji Boot Düsseldorf, najveći međunarodni sajam nautike i vodenih sportova na svijetu. Boot Düsseldorf, poznat kao epicentar yachting svijeta, održat će se od 20. do 28. siječnja 2024. godine. Posjetiteljima i ljubiteljima plovilapruža uzbudljivo iskustvo.

Posjetite nas u dvorani 13, štand 13b33, gdje vas s nestrpljenjem očekuje naš tim za najam i prodaju. Posebno ističemo naše stručnjake za prodaju, Igora, Ivana i Luku, koji će biti smješteni na "Charter Management Corneru", gdje će vam rado predstaviti naše najnovije posebne ponude.

Na sajmu ćemo vam predstaviti ekskluzivne ponude za kupnju omiljenog inovativnog branda- Ryck. Samo za goste Boot Düsseldorfa koji zaključe prodaju tijekom događaja pruža se prilika za uštedu do 7000€ na modelu RYCK 280.

Ryck 280 je napredni "day cruiser" koja vješto kombinira okretnost sa sofisticiranošću. Ova nedavno predstavljena serija prikazuje središnju konzolu za šetanje dizajniranu za različite aktivnosti, od obiteljskog zabavljanja i brze plovidbe do vodenih sportova i vrhunskog ribolova. Ryck 280 centar je opuštanja na osamljenim mjestima. Kabina na glavnoj razini, opremljena odvojenom kupaonicom, osigurava udobno iskustvo tijekom noćenja ili vikend izleta. Dimenzije od 9,51 metra duljine, 2,81 metra širine i gaz od 0,52 metra omogućuju Ryck 280 jednostavno pristajanje na svim vezovima. 

Unaprijed rezervirajte svoj sastanak s našim prodajnim timom, saznajte sve o tome kako jednostavno postati vlasnikom plovila i istražite posebne uštede na Rycku.

Radujemo se vašem dolasku na Boot Düsseldorfu 2024!

Zatražite ponudu