Sa zadovoljstvom najavljujemo lansiranje najnovijeg dodatka Fjord asortimanu naše flote, Fjord 41 XP. Ova jahta koja oduzima dah savršena je kombinacija iznimnih performansi i ikoničnog dizajna, zasigurno će impresionirati i najizbirljivije ljubitelje jahti.

3.jpg
Ova luksuzna jahta opremljena je naprednom navigacijskom opremom i 
inteligentnim upravljanjem, čineći manevriranje jednostavnim i intuitivnim

Dizajniran od strane renomiranog dizajnera jahti Patricka Banfielda, Fjord 41 XP ima dva impresivna V12 Mercury Verado izvanbrodska motora od 600 KS koji pružaju ubrzanje koje oduzima dah i brzine od preko 40 čvorova. Ova luksuzna jahta opremljena je naprednom navigacijskom opremom i inteligentnim upravljanjem, čineći manevriranje jednostavnim i intuitivnim.

Osim svoje impresivne snage, Fjord 41 XP nudi neusporediv prostor i maksimalnu slobodu kretanja na palubi. Veliki kokpit ima udoban salon i dva velika stola, pružajući savršeno okruženje za ležeran zalazak sunca ili glamuroznu koktel zabavu pod suncem.

Veliki prozori na trupu ne samo da pružaju moderan izgled, već preplavljuju unutrašnjost jahte s puno prirodnog svjetla. S 20 opcija unutarnjeg rasporeda, jahta od 41 stopa omogućuje vam da ostvarite svoj osobni stil, osiguravajući da svaki detalj jahte odražava vaš osobni ukus.

Premijera ovog novog modela motornih jahti Fjord bit će na Festivalu jahti u Cannesu u rujnu. Ovo je uzbudljiva prilika za ljubitelje jedrenja da iz prve ruke svjedoče impresivnoj snazi, stilu i dizajnu Fjorda 41 XP.

Za sve zainteresirane za kupnju obratite se našim savjetnicima za prodaju jahti na sales@croatia-yachting.hr i pretvorite svoje snove u stvarnost.