Veoma smo uzbuđeni što vam možemo predstaviti dva nova Fjord modela, Fjord 39 XL i Fjord 39 XP, koji su nadmašili sva očekivanja. Od elegantnog, modernog dizajna do najsuvremenijih značajki – svaki je detalj pomno izrađen kako bi vas zadivio.

Ovo je nastavak serije uspješnih Fjord modela, Fjorda 41 XL i Fjorda 53 XL, pridržavajući se osnovne filozofije Fjorda - Budite jedinstveni. Oba broda kombiniraju najveći T-Top u svojoj klasi i impresivno izdašne dimenzije palube.

Ulaskom u kokpit, prekrasan i funkcionalan ambijent ostavit će vas bez riječi. Za udoban boravak tu su prostrane duple klupe i dva stilska stola. Vrhunac ove jahte je najveća ležaljka u svojoj klasi koji se nalazi na pramcu. Zamislite samo kako je gledati zalazak sunca odande. Ne smijemo zaboravite spomenuti četiri hladnjaka koji vam omogućuju da se opskrbite hranom i pićem i držite podalje od obale.

Fjord 39 XL, sa svojim snažnim unutarnjim motorima, jedan je od najbržih motornih brodova među svojim konkurentima. Ovaj model utjelovljuje fuziju inovacije, stila i nenadmašivih performansi.

S druge strane, FJORD 39 XP opremljen je dvostrukim V10 Mercury Verado motorima od 400 KS (5.7L). Uronite u izvanredno iskustvo plovidbe s izvanrednim izvanbrodskim motorom koji omogućava snagu bez premca.

Ono što je sigurno je da će ovi modeli osvojiti sva mora i postaviti nove trendove u dizajnu i performansama motornih brodova.