Još jedan Boot Düsseldorf je iza nas, ostavljajući nas s uspomenama na najveći i najzanimljiviji nautički događaj u Europi. Od 20. do 28. siječnja, Düsseldorf se pretvorio u raj za zaljubljenike u jahte i jedrenje. Boot Düsseldorf potvrdio je svoj status kao nenadmašivi nautički sajam, ostavljajući posjetitelje inspiriranima za sljedeću avanturu na moru. 

S 1.500 izlagača iz 69 zemalja koji su predstavljali oko 1.100 brodova, bio je to pravi dokaz globalnog dosega industrije. Pozdravljajući 214.000 posjetitelja iz 120 zemalja, sajam je ojačao svoj položaj kao vrhunsko okupljanje ljubitelja valova diljem svijeta. 

Prodajni tim Croatia Yachtinga je sudjelovao na sajmu i primio nagradu za Hanse distributera godine, osiguravajući 3. mjesto u ukupnom prometu Hanse grupe. Ovaj uspjeh potvrđuje naš položaj lidera na tržištu prodaje brodova te je vrhunac uspješne suradnje s brendovima Hanse, Sealine, Fjord i Ryck. 

Croatia Yachting iskazuje svoju zahvalnost na ovom prestižnom priznanju, koje naglašava našu zajedničku predanost izvrsnosti u industriji prodaje brodova. S nestrpljenjem očekujemo buduće nautičke milje koje ćemo zajedno prevaliti, nastavljajući podizati standarde u jahtingu sa svakim prodanim brodom.