Hanse Yachts AG i Bill Dixon ponovno su uspjeli! Stigao je treći brand motornih plovila s oznakom „Made in Germany“ a zove se Ryck Motorboats! Prvi model, Ryck 280, ponosi se izuzetnom upravljivošću i modernim dizajnom plovila čija je duljina trupa 8,80 m a širina 2,81 m. Svestrani raspored može se prilagoditi svim vašim potrebama te je dorastao svakom izazovu, bilo da na njemu provodite dan pun sportskih aktivnosti na moru ili uživate u plovidbi od uvale do uvale. A zašto ne biste učinili oboje? Izbor je vaš.

Pogon

Vanbrodski motor od 250 do 350 KS u kombinaciji sa stepenastim trupom pruža uzbudljivo iskustvo plovidbe. Spremnik goriva od 300 l omogućuje dobar domet čak i pri velikim brzinama.

Walkaround paluba

Paluba pruža sigurnost i udobnost zahvaljujući visokim bokovima i dodatnim ogradama. Na palubi je sve nadohvat ruke i lako pristupačno.

Kormiralsko mjesto

Kormilarsko mjesto zaštićeno je elegantnim vjetrobranom i T-topom, a svi su instrumenti ergonomski integrirani u nadzornu ploču kako bi vam omogućili najbolji mogući doživljaj na moru.

Kokpit i sunčalište

Neovisno o tome kakve su vaše želje, krmeni kokpit je idealno mjesto za uživanje ukoliko cijenite prostranost na brodu. Dodajte novu razinu komfora sa dodatnom opremom kao što su stol, “wetbar”, oborivi nasloni ili tende za zaštitu od sunca. Ništa manje praktičan i udoban nije pramčani dio broda koji se sastoji od velikog sunčališta sa tendom. 

Kabina

Pažljivo dizajnirana kabina sa king size krevetom nalazi se ispod palube, i savršeno je mjesto za odmor i dobar san tijekom vaše morske avanture. Kupatilo je savršen dodatak komforu kojeg Ryck brodovi pružaju.