Ne propustite prvo izdanje Dalmatia Boat Show-a, koji će se održati u Marini Baotić, Seget Donji, od 18. do 21. travnja. S preko 200 izloženih brodova i više od 100 izlagača, ovaj događaj bit će pravi raj za nautičare.

Croatia Yachting s ponosom će predstaviti svoju ponudu vrhunskih brodova renomiranih marki Hanse, Bali, Sealine, Fjord i Ryck.

Hanse, poznat po svojoj sofisticiranosti i performansama, će predstaviti svoju flotu s modelima Hanse 460, Hanse 510 i Hanse 410- koji će doživjeti svoju hrvatsku premijeru.

Što se tiče Bali katamarana, sinonima za inovacije u svijetu katamarana, bit će izložen Bali Catsmart, zajedno s elegantnim modelima Bali 4.2 i Bali 4.6, osmišljenima kako bi osigurali
udobnost i luksuz na moru.

Fjord, s prepoznatljivim skandinavskim dizajnom, istaknut će model Fjord 41XL – plovilo koji besprijekorno kombinira estetiku i funkcionalnost.

Od Sealinea modela, bit će izloženi Sealine C335v i Sealine F430, oba s elegantnim linijama i izvanrednim performansama.

Ryck, simbol izvrsnosti i kvalitete, predstavit će model Ryck 280, spoj klasičnog dizajna i modernih inovacija.

Iznimno smo uzbuđeni zbog Dalmatia Boat Show-a i prilike koju pruža onima koji razmišljaju o kupnji plovila za nadolazeću charter sezonu. Pridružite nam se na događaju kako biste istražili ove izvanredne modele i zakažite sastanak s našim prodajnim savjetnicima tijekom sajma. Oni će biti dostupni da odgovore na sva vaša pitanja i pruže vam potrebne savjete i informacije.