Imamo velike vijesti!

Preuzeli smo Odisej Yachting i na taj način dodatno ojačali poziciju lidera na dinamičnom tržištu nautike u Hrvatskoj. Sa više od 115.000 zadovoljnih charter klijenata, 5 charter baza (Marina Kaštela, ACI Marina Dubrovnik, Marina Baotić Trogir, D- Marin Mandalina, Marina Kornati), aktivno radimo da klijentima, partnerima I kupcima pružimo “yachting at its best”. Posjedujemo najveću flotu Hanse jedrilica na svijetu i cijeli raspon modela Bali katamarana, što uz brodove ostalih brendova čini našu flotu od 140 brodova, s prosječnom starošću plovila manjom od 3 godine.  

Ovlašteni smo zastupnik renomiranih brendova plovila Hanse Grupe kao što su Hanse, Dehler, RYCK, Sealine i Fjord, te Bali katamarana, koji su dio Catana Grupe. Odisej Yachting je priznata tvrtka koja djeluje već 20 godina na tržištu Hrvatske i Poljske kao zastupnik Bali katamarana i charter tvrtka s flotom od 18 brodova smještena u D-marin Mandalina "Šibenik".

Ovom akvizicijom nastavljamo ubrzani trend širenja naše flote, jačamo našu prisutnost na najatraktivnijim nautičkim centrima na Jadranu, kao što je šibenski arhipelag i ostvarujemo pristup klijentima na poljskom tržištu zainteresiranim za naš charter management program za Bali katamarane - Bali Yachting world.

Odisej Yachting, dobro došli u Croatia Yachting!

Zatražite ponudu