Oduševljeni smo što možemo najaviti da ćemo sudjelovati na dugo očekivanom sajmu nautike Boot Tulln. Ovaj događaj, koji se održava od 2. do 5. ožujka u Tullnu, mora posjetiti svatko tko je u nautičkom sektoru.

Sajam nautike Boot Tulln nalazi se u srcu srednje Europe, što ga čini lako dostupnim posjetiteljima iz cijele regije. Gosti mogu očekivati ​​širok izbor jahti, čamaca i dodataka, zajedno s raznim interaktivnim aktivnostima i demonstracijama. Nudi sve za ronioce, čartere, škole jedrenja i marine. Turističke informacije o najljepšim odredištima vodenih sportova na kraju upotpunjuju spektar.

Ovo je sjajan način da najavimo da će naš najnoviji dodatak floti, Hanse 510, biti izložen na Boot Tulln boat showu. Ova elegantna i moderna jahta savršena je za one koji traže iznimno iskustvo jedrenja. Bit ćemo dostupni za sva pitanja i pružiti više informacija o ovom zadivljujućem plovilu. Ne propustite priliku vidjeti je uživo!

Alex-body copy.jpg
Naša draga voditeljica Customer Experience, Aleksandra Borjan

S više od 380 izlagača, Boot Tulln obećava izlaganje najnovijih dostignuća u industriji, a mi smo uzbuđeni što smo dio toga. Naša draga voditeljica Customer Experience, Aleksandra Borjan, prisustvovat će kao predstavnica Croatia Yachtinga, i raduje se susretu s našim partnerima kako bismo podijelili iskustva vezana uz rezervacije i prijem te aktivnosti pripreme za nadolazeću charter sezonu 2023.

Susret s Aleksandrom dogovorite putem mobitela +385 91 331 3343 ili na e-mail: aleksandra@croatia-yachting.hr

Zabilježite datum i vidimo se u Tullnu!