Predstavljamo novi dugo očekivani Bali katamaran Bali 5.8. Ovaj novi model za plovidbu, dostupan od siječnja 2025., obećava revolucionarni dizajn koji će postaviti nove standarde u svijetu katamarana. 

BALI 5.8 karakteriziraju prostrani otvoreni prostori, obilje prirodne svjetlosti i jednostavno manevriranje, odražavajući posvećenost branda luksuzu i udobnosti. Velika klizna vrata, pomični prozori, stražnji kokpit s platformom i klupama, te široku palubu s prostorom za opuštanje svjedoče inovativnom pristupu dizajnu. 

Jedinstvena konfiguracija rasporeda na Bali 5.8 izdvaja se time što su svi kreveti, poput otoka, dostupni s tri strane, pružajući novu razinu praktičnosti i pristupačnosti koju nismo imali u prethodnim modelima poput Bali 5.4. 

Opremljen hidrauličnom platformom za dinghy i kupanje, redizajniranom kormilarskom stanicom, vanjskim sudoperom na palubi te solarima, Bali 5.8 osigurava sigurnost i iznimne performanse.

Piaton Bercault Yacht Design, kod novog katamarana, ističe meke i čiste linije, naglašavajući udobnost prostora za život i postavljajući nove standarde u iskustvu jedrenja. Kuhinja u obliku slova U opremljena je odličnom ventilacijom, velikim stolom okrenutim prema moru i salon koji se može otvoriti ili zatvoriti u svega nekoliko sekundi. 

BALI nastavlja s inovacijama, uvodeći nas u novu eru udobnosti, otvorenih prostora i inovativnog dizajna. Ako želite ispuniti svoje jedriličarske snove i ostvariti potencijalnu investiciju, kontaktirajte nas za više informacija o cijenama i dostupnosti novog Bali 5.8 modela. 

Ne propustite ovu priliku posjedovati jedan od najljepših novih katamarana na Jadranu – Bali 5.8!