Pripremite se i rezervirajte datum za ovogodišnji Boot Düsseldorf 2024, koji će se održati od 20. do 28. siječnja. Ova godina nudi nezaboravno iskustvo jer tri priznata proizvođača, Hanse, Sealine i Dehler, predstavljaju svoje najnovije inovacije i posebne ponude. 

Budite među prvima koji će istražiti najnovije inovacije i luksuzne ponude. Osigurajte svoje mjesto već sada i iskoristite brzi pristup registracijom kako biste prvi imali privilegiju razgledavanja najnovijih značajki i interijera njihovih jedrilica. 

Posebna zanimljivost za potencijalne kupce ekskluzivan je popust od 100% na odabrane nadogradnje opreme, dostupan samo posjetiteljima sajma od 20. siječnja do 12. veljače 2024. Ova jedinstvena prilika ne može se kombinirati s drugim posebnim cijenama ili popustima. 

Dvorana 15 bit će domaćin velikom predstavljanju eko-inovativnog Hanse 410, modela koji transformira jedrenje iznimnim atributima, prostranim dizajnom i konceptom interijera. Upoznajte se i s luksuznim modelima Hanse 460 i Hanse 510, koji nude karakteristike udobnosti kao što su prostrana garaža za čamac i inovativni sustav Smart Tender. Dodatni doživljaj omogućuje 3D konfigurator koji vam pomaže vizualizirati svoju idealnu jedrilicu. 

Ne propustite istražiti i Sealine modele u dvorani 1. Sealine C390 model idealan je za obiteljsko jedrenje, dok dinamični sportski model Sealine S335 kombinira performanse, eleganciju i prostranost. 

Posebnost ove godine 60. je obljetnica proizvođača Dehler. Istražite nove performanse s njihovim modelom Dehler 38SQ. Njegov sportski dizajn, veći prozori trupa i besprijekorno integrirani baštun jamče zadivljujući izgled, dok višestruke palube, opcije jedara i premium vitla maksimiziraju jedriličarske performanse. 

Rezervirajte svoj jedinstveni termin za pregled modela Hanse, Sealine i Dehler već danas i krenite prema događaju godine na Boot Düsseldorf 2024! 

Zatražite ponudu