Sealine F530 video title
Pogledaj video

Pretvorite svaki trenutak u uspomenu.

Zadivite se elegancijom i upustite se u luksuzno iskustvo 53 stope, ručno izrađeno sa strašću koja je usklađena s našom, i vašom vizijom. Sealine F530 je predvodnik u svim aspektima, od funkcionalnosti do sigurnosti, kao i brzine. Složeno dizajnirane staklene površine krase flybridge iz svih smjerova, s prostirućim mogućnostima natkrivenja što pokriva sve situacije i potrebe, dopuštajući sponantu promjenu događanja u svakom trenu. S načelom komfora kao standardom, integriranje vanjštine i unutrašnjosti, F530 postaje stvarnost zahvaljujući velikim dvokrilnim vratima i pomičnim prozorom između stražnje objedovaonice i salona. Agilno spreman za duga putovanja, diči se zalihama goriva kapaciteta 1560 litara, te parom Volvo Penta IPS 600 motora dosežući 26 čvorova. Dodatne izvedbe uključuju 2x IPS 700 ili 2x IPS 800 motora uz 1200 konjskih snaga te brzinama od 30, tj. 34 čvora, ostavljajući zapanjene poglede i trenutno stvarajući trajne dojmove.

Znalački stvaran.

F530 pruža ultimativan prostor za uživanje u kategoriji, omogućujući neograničenu spontanost i slobodu. Počevši od tri mjesta za odmor u krmenom dijelu podno flybridge-a, preko prostrane hidraulične platforme za kupanje, pristup moru je siguran i jednostavan uz prikladne ljestve s rukohvatom od nehrđajućeg čelika. Prednja paluba je jednako bogata sadržajima s vlastitom objedovaonicom, pozamašnim prostorom za sjedenje i beskrajnim svjetlom, bilo prirodnim ili pak atmosferičnim pop-up LED svjetlima. F530 sadrži jedinstvenu kuhinju koja pruža zabavu i al fresco užitak, uz okrugli raspored sjedenja što udovoljava svim gostima, i magnetizira uz pop-up svjetla. Preko dana, svatko dobiva savršen pogled s panoramskim prozorima dužine 5.8 metara, ispunjavajući zavidni salon sunčevim zrakama. Slijedi studiozno dizajnirano glavno pilotsko sjedalo što se pretvara u sofu za odmor, i ležaj U-oblika što postaje dvostrana sofa. Vaši gosti tretirani su s najvišim komforom, uključujući pozicioniranje sjedala te visine stola, te mogućnost rastvaranja stola za kavu u veliki stol za objed.

Luksuz bez premca.

Donja paluba je mjesto gdje Sealine F530 sja još više, otkrivajući tri gostinjske sobe te sobu za osoblje. Glavna spavaća soba je prizor za doživjeti uz kraljevski krevet, dizajn što osupnjuje i sadržaj koji zadivljuje, koristeći redom prvoklasne materijale u raznim izvedbama. Osobna kupaonica sadrži odvojeni električni zahod, toplo-hladnu slavinu, zaštićenu prozirnim vratima te obogaćena vodopadnim tušem u tikovini. Krmena soba u potpunosti zaslužuje status VIP sobe. Pregršt dnevnog svjetla prodire kroz dva krovna otvora, s jednim od njih opremljenim mogućnosti zatamnjenja, osvjetljujući vrhunski opremljen interijer. Treća soba podjednako impresionira s prozorom na trupu što gleda van ka otvorenom moru i gostima oslikava horizont što oduzima dah, a sve iz komfornih kreveta. Prilagodite i napravite F530 uistinu vašim uz mogućnosti boja u praktički svim bojama, birajući iz Alexseal Yacht Coating Odabira. Od završne obrade drva u visokom sjaju to najfinije vunene presvlake u sobama, neusporedivi Sealine F530 je iskustvo koje se ne propušta.

Cijena

od € 1.049.900

Detalji

Tehnički podaci

Jedinstvene značajke

Ukupna duljina 16.13 m
Duljina trupa 14.64 m
Visina 6.05 m
Širina 4.56 m
Gaz 1.20 m
Težina 20.37 t
Standardni motor 2 x Volvo Penta IPS700 - Pod drive KS
Motor 1 2 x Volvo Penta IPS80 - Pod drive KS
Tank goriva 1560 l
Spremnik za vodu 766 l
CE certifikat B-12
Sealine F530
Sealine F530
Sealine F530
Sealine F530
Sealine F530
Sealine F530

Try & Buy

Otklonite svaku sumnju i isprobajte vaše novo potencijalno plovilo prije nego što se odlučite na kupnju.

Više informacija
Try & Buy

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit
sve