FLEX plan 2024

Fjord 41 XL | No Name

2022
Godina

4
Ležaji

2
Kabine

1
WC

12.81 m
Duljina

370 hp
Motor x 2

Motorna jahta Fjord 41 XL "No Name" se nalazi u Marina Kaštela, Hrvatska. Proizveden godine 2022, omogućuje smještaj za 4 osoba u 2 kabina, s 1 wc-a i tuševa.

Fjord 41 XL "No Name" je opremljen s motorom x 2 370.0 hp te .

Preuzmi brošuru jahte
OtvoriZatvori Specifikacije jahte
Tip plovila
Motorna jahta
Godina gradnje
2022
Glavno jedro
Model
Fjord 41 XL
Kabine
2
Genoa
Duljina
12.81 m
Ležaji
4
Upravljanje
Širina
3.99 m
WC
1
Tank goriva
900 l
Gaz
0.99 m
Motor x 2
370 hp
Tank vode
295 l

Dobro je znati

Pogledaj važne informacije

Lokacija Marina Kaštela, HrvatskaIdi na Marina Kaštela
Check-in/Check-out

Check-in: subota od 17:00h |Check-out: subota do 09:00h

Moguće je zatražiti alternativno vrijeme check-ina i check-outa.

Dozvole

Jedrenje i VHF radio dozvola potrebni su za plovidbu u Hrvatskoj. Uz hrvatske licence prihvaća se i većina međunarodnih certifikata o jedrenju. Ako vi ili vaši članovi posade nemate potrebne certifikate, možemo vam ponuditi uslugu profesionalnog skipera - samo ga odaberite kao dodatnu stavku u svoju rezervaciju. Za više informacija o potvrdama o plovidbi koje vrijede za najam plovila bez posade u Hrvatskoj kliknite Ovdje.

Sigurnosni depozit

€ 4.000 - povratni iznos koji treba platiti u bazi gotovinom ili kreditnom karticom prije ukrcaja. Nadoknadit će vam se prilikom iskrcaja nakon što je brod pregledan i potvrđen kao neoštećen.

Uvjeti otkaza

Croatia Yachting nudi puni povrat novca za sva otkazivanja izvršena u roku od 48 sati od potvrde rezervacije Vrijedi za sve potvrde do 15 dana prije ukrcaja. Politika otkazivanja ovisi o charter operateru i bit će uključeni u Opće uvijete za najam plovila za vašu određenu rezervaciju.

Marina Kaštela

Split regija, Kaštela

Marina Kaštela Kaštela

Marina Kaštela is one of the newest Croatian marinas, situated on the South-East shore of Kaštela bay shielded by the Kozjak Mountain from the North while the Marjan and Ciovo peninsula guard its southern sea approach. The marina is open year-round. 

cijena od 0

Detalji

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit
sve