Od 21.-29. siječnja iskoristite posebne popuste do 35% na svu ponudu brodova u 2023. godini!

Zatvori

FLEX plan 2023

Fjord 41 XL | No Name

2022
Godina

4
Ležaji

2
Kabine

1
WC

12.81 m
Duljina

370 hp
Motor x 2

Motorna jahta Fjord 41 XL "No Name" se nalazi u Marina Kaštela, Hrvatska. Proizveden godine 2022, omogućuje smještaj za 4 osoba u 2 kabina, s 1 wc-a i tuševa.

Fjord 41 XL "No Name" je opremljen s motorom x 2 370.0 hp te .

Preuzmi brošuru jahte
OtvoriZatvori Specifikacije jahte
Tip plovila
Motorna jahta
Godina gradnje
2022
Glavno jedro
Model
Fjord 41 XL
Kabine
2
Genoa
Duljina
12.81 m
Ležaji
4
Upravljanje
Širina
3.99 m
WC
1
Tank goriva
900 l
Gaz
0.99 m
Motor x 2
370 hp
Tank vode
295 l

Dobro je znati

Pogledaj važne informacije

Lokacija Marina Kaštela, HrvatskaIdi na Marina Kaštela
Check-in/Check-out

Check-in: subota od 17:00h |Check-out: subota do 09:00h

Moguće je zatražiti alternativno vrijeme check-ina i check-outa.

Dozvole

Jedrenje i VHF radio dozvola potrebni su za plovidbu u Hrvatskoj. Uz hrvatske licence prihvaća se i većina međunarodnih certifikata o jedrenju. Ako vi ili vaši članovi posade nemate potrebne certifikate, možemo vam ponuditi uslugu profesionalnog skipera - samo ga odaberite kao dodatnu stavku u svoju rezervaciju. Za više informacija o potvrdama o plovidbi koje vrijede za najam plovila bez posade u Hrvatskoj kliknite Ovdje.

Sigurnosni depozit

€ 4.000 - povratni iznos koji treba platiti u bazi gotovinom ili kreditnom karticom prije ukrcaja. Nadoknadit će vam se prilikom iskrcaja nakon što je brod pregledan i potvrđen kao neoštećen.

Uvjeti otkaza

Croatia Yachting nudi puni povrat novca za sva otkazivanja izvršena u roku od 48 sati od potvrde rezervacije Vrijedi za sve potvrde do 15 dana prije ukrcaja. Politika otkazivanja ovisi o charter operateru i bit će uključeni u Opće uvijete za najam plovila za vašu određenu rezervaciju.

Marina Kaštela

Split regija, Kaštela

Marina Kaštela Kaštela

The marina is open year round. Marina Kaštela is one of the newest Croatian marinas, situated on South-East shore of Kaštela bay shielded by the Kozjak Mountain from the North while Marjan and Ciovo peninsula guard its southern sea approach.

cijena od 0

Detalji

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit
sve